Velg en side

Det jobbes med å finne feilen som har ført til driftsforstyrrelser på Fjordstein linjen, mot Rekefjord/Immerstein.

Vi beklager ulempen dette medfører. Informasjon kommer fortløpende.

Oppdatering kl 14:55: Feilen er lokalisert til linjen mellom Drageland og Varåsen. Nettet er nå omkoblet slik at alle har fått strømmen tilbake, utenom 3 kunder på Øvre Skarås. Blant dem en Norkring-sender som kan medføre dårlig mobildekning i området.

Oppdatering kl 15:55: Feilen er lokalisert til brytermast nær Drageland. Værsituasjonen gjør feilretting nå ikke er forsvarlig, men vi vil loope fra feilstedet, slik at de siste kundene får strømmen tilbake – og dermed også mobildekningen.

Oppdatering kl 17:10: Feilen er koblet ifra og alle i området skal nå ha fått strømmen tilbake.

DALANE ENERGI 917368007 Elganeveien 1, 4373 Egersund https://dalane-energi.no/dalane-energi/privatkunder/strom/ kundeservice@dalane-energi.no 51 46 25 00 Norge